Een drukke week achter de rug, met avond- en weekendwerk en weinig tijd om te ontspannen. Ondanks dat we geen weekmenu meer hebben opgesteld, hebben we gelukkig nog de tijd en ingrediënten gevonden om lekker en gezond te tafelen.
Maandag: restje worst met stoemp van zondag (geen foto)
Zondagmiddag: mini-broodjes met paté, sla, courgettes, avocado en radijs
Dinsdag: kalfslapje met tagliatelli en tomatensaus
Woensdag: croziflette (ofte tartiflette met crozet-pasta's, een typisch gerecht van de Savoie)
Donderdag: forel in papillotte met champignons, boontjes en rijst en warme appeltaart
Vrijdag: home-alone wok met rijst, tomaten en champignons
Zaterdag: ovenschotel met courgettes, gehakt, aardappelschijfjes en salie (geen foto)
Zondagmiddag: mini-broodjes met paté, sla, courgettes, avocado en radijs
Zondagavond: toast met wilde paddestoelen, ham en parmesan (voorgerecht), hertenragout met spruitjes, kroketjes, warme appeltjes en veenbessen (hoofdgerecht), apfelstrudel (dessert), bij de schoonouders.
Leuk, die "aan tafel" posts. Kan ik weer heel wat inspiratie opdoen :-)
BeantwoordenVerwijderen